عرضه ارزان تر لیموترش، گوجه فرنگی و پیاز در میادین تره‌بار

مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران با بیان اینکه امکان عرضه ۳ محصول لیموترش، گوجه فرنگی و پیاز به قیمت مصوب در میادین ۳۰۰گانه پایتخت فراهم شده است، گفت: در میدان مرکزی میوه و تره بار شهر تهران نیز در فضایی با رعایت تمام نکات بهداشتی آبگیری لیمو ترش انجام می‌شود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری سلامت(طبنا) ایوب فصاحت با بیان اینکه امکان عرضه ۳ محصول لیموترش، گوجه فرنگی و پیاز به قیمت مصوب در میادین ۳۰۰ گانه شهر تهران فراهم شده است، گفت: با توجه به مشکل مقطعی که در عرضه و تقاضای ۳ محصول مهم مورد استفاده مردم تهران یعنی پیاز، گوجه فرنگی و لیموترش به وجود آمد، تصمیم گرفته شد تا در عرضه مستقیم این محصولات برنامه خاصی داشته باشیم و جایگاه هایی را برای عرضه مستقیم این محصولات در نظر بگیریم.

چکیده صحبت‌های فصاحت را در زیر می‌خوانید:

*عرضه مستقیم این محصولات توسط کشاورزان، اتحادیه‌ها، تشکل‌ها و تعاونی‌های بخش تولید انجام می‌شود. همچنین امکانی فراهم شده است تا دست‌فروشی و عرضه عمده این محصولات را نیز در اطراف میادین مد نظر قرار دهیم تا اگر افرادی که امکانات حمل و نقلی دارند، محصولات را از زمین کشاورزی به صورت مستقیم به اطراف میادین ۳۰۰گانه شهر تهران منتقل کنند.

*داخل میادین نیز امکانات عرضه این محصولات فراهم شده است و در کنار آن نیز امکان عرضه خارج از میادین نیز با هماهنگی شرکت شهربان و حریم بان شهر تهران فراهم شده است.

*در صورت استقبال شهروندان حتی این امکان وجود دارد تا وانت بارهایی که در سطح شهر تهران اقدام به فروش ۳ محصول لیمو ترش، گوجه فرنگی و پیاز می کنند را در محدوده‌هایی که مشخص می‌شود، جانمایی کرده تا این محصولات را برای فروش در نزدیکی میادین عرضه کنند.

* چون لیمو ترش در مقایسه با دو محصول دیگر تفاوت‌هایی دارد و شهروندان اقدام به آب گیری این محصول در محل و یا خرید آبلیمو تازه می‌کنند؛ در نتیجه تمام امکانات در نظر گرفته شده است.

*در میدان مرکزی میوه و تره بار شهر تهران نیز در فضایی با رعایت تمام نکات بهداشتی آبگیری لیمو ترش انجام و آب لیموهای تازه به ۶۰ میدان میوه و تره بار جهت استفاده شهروندان منتقل می‌شود.

*طبق برآوردهای اولیه حدود ۵۰ تن لیمو ترش در گام نخست در میادین ۳۰۰ گانه شهر تهران عرضه می شود و در صورت استقبال مردم این رقم به عرضه ۱۰۰ تا ۱۵۰ تن لیمو ترش در روز می‌رسد.

*در حال حاضر مصرف روزانه گوجه فرنگی و پیاز در شهر تهران هر کدام بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ تن در روز است که در مجموع بین ۳۵۰ تا ۴۰۰ تن این دو محصول عرضه می شود.

* اگر افرادی که توان خرید محصول را به طور مستقیم از کشاورز و کانون های تولید این محصولات داشته و به تهران منتقل کنند؛ می توانند با مراجعه به دفتر مرکزی میادین میوه و تره بار شهر تهران و یا هریک از میادین ۳۰۰ گانه پایتخت بلافاصله مکانی داخل میادین و یا خارج از آن جهت فروش در اختیار داشته باشند.

*قیمت تمام شده دو محصول گوجه فرنگی و پیاز امروز توافق می‌شود. اما اکنون لیموترش با قیمت هر کیلو ۱۷ هزار تومان عرضه می‌شود. در حال حاضر لیموترش ۶ هزار تومان پایین تر از قیمت فعلی سازمان میادین به شهروندان عرضه می‌شود. فروش لیمو ترش بالای نرخ ۱۷ هزار تومان تخلف است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha